Vrolijke prints en studs in diverse kleuren versieren deze kleine jute Feel Me shopper van Anokhi. Het hoofdcompartiment bevat een vakje met ritssluiting en twee insteekvakjes. De afmeting van deze tas is: Ca. 46 x 36 cm.
Deze vrolijke multicolour Feel Me Cheyenne schoudertas van Anokhi is met de hand gemaakt van 100% natuurlijk jute. Twee insteekvakjes en een vakje met ritssluiting bevinden zich aan de binnenkant. De afmeting van deze tas is: Ca. 52 x 32 cm.
Vervaardigd van 100% natuurlijk jute. Deze vrolijke Pax schoudertas is van het merk Anokhi en heeft een ruime opbergruimte met afneembare clutch! De afmeting van deze tas is: Ca. 55 x 35 cm.
Vervaardigd van 100% natuurlijk jute. Deze vrolijke Wilow schoudertas is van het merk Anokhi en heeft een ruime opbergruimte met afneembare clutch! De afmeting van deze tas is: Ca. 32 x 30 cm.
Deze stoere felroze Core rugtas van Converse heeft aan de binnenkant een super handige verstevigde laptop vak! Voor school of voor tripjes ideaal om te gebruiken. Afmeting van deze tas: Ca. cm.
Deze stoere rode Core rugtas van Converse is ideaal om te gebruiken voor school of voor kleine tripjes! Super handig is het verstevigde laptop vak aan de binnenkant met klittenbandsluiting. Afmeting van deze tas: Ca. 38 x 9 x 28 cm.
Dit is een kleine versie van de luxe rode multicolour portemonnee staand van Burkely! De buitenkant is egaal rood, maar de binnenkant verrast je helemaal door de vele vrolijke kleuren! Afmeting van deze portemonnee: Ca. 10,5 x 7,5 cm.
De buitenkant is zwart en verschillende vrolijke kleuren versieren de binnenkant. Deze luxe zwarte multicolour portemonnee van Burkely is één van de vrolijke designs! Afmeting van deze portemonnee: Ca. 16,5 x 10 cm.
Het merk Burkely heeft ook een aantal tassen in haar collectie met de prachtige cream kleur. Zoals deze luxe cream Lena X-OVER FLAP schoudertas met ingedrukte gaatjes op de flap. Afmeting van deze tas: Ca. 20 x 18 x 5 cm.
Ingedrukte gaatjes versieren de flap van deze luxe sisal Lena X-OVER FLAP schoudertas van Burkely. Het hoofdcompartiment is afgesloten met een rits en bevat twee vakjes. Afmeting van deze tas: Ca. 20 x 18 x 5 cm.
Een gouden drukknoopje versiert de voorkant van deze wijnrode vintage dames portemonnee van het merk Branco. Deze praktische portemonnee bestaat uit twee compartimenten. Afmeting: Ca. B 20 x H 10 x D 3,5 cm.
De voorkant van deze cognac vintage dames portemonnee van het merk Branco is versierd met een goud drukknoopje. Deze praktische portemonnee bestaat uit twee compartimenten. Afmeting: Ca. B 20 x H 10 x D 3,5 cm.
Deze taupe leren dames schoudertas Sienna van het merk Legend heeft een prachtige luxe uitstraling. De ingevlochten structuur met zilveren knoopjes aan de zijkanten geven een unieke touch! Afmeting van deze tas: Ca. 34 x 10 x 31 cm.
Een kleine clutch met hippe uitstraling van het merk Depeche in grijze kleur. Op de voorkant zijn kleine rondjes van leder verwerkt met een metaal knoopje. Daaronder zit een uniek gestikte rasterstructuur. Afmeting: Ca. 16,5 x 11 cm.
Een hippe clutch van het merk Depeche in de kleur blauw. Kleine rondjes van leder zijn op de voorkant verwerkt met een metaal knoopje. uniek is het gestikte rasterstructuur daaronder. Afmeting: Ca. 21 x 15 cm.
Een medium size, hippe zwarte rugtas van het merk Franklin & Marshall met felblauwe bladeren. Het hoofdcompartiment bevat een verstevigd laptopvak. Afmeting: 31x42x16 cm.
Een kleine, hippe zwarte rugtas van het merk Franklin & Marshall met felblauwe bladeren. Twee insteekvakjes bevinden zich in het hoofdcompartiment. Afmeting: 37x23x12 cm.
Een medium size zwarte rugtas met hippe uitstraling van het merk Franklin & Marshall met opvallende witte blokletters. De tas heeft een hoofdcompartiment met versterkt laptop vak Afmeting: 43x28x14 cm.
Een kleine zwarte rugtas met hippe uitstraling van het merk Franklin & Marshall met opvallende witte blokletters. De tas heeft een hoofdcompartiment en een opgestikt voorvakje. Afmeting: 37x23x12 cm.
Een hippe blauwe rugtas in groot formaat van het merk Franklin & Marshall met opvallende witte blokletters. De tas heeft twee hoofdcompartimenten en een extra voorvakje. Afmeting: 43x30x18 cm.
Een hippe blauwe rugtas in klein formaat van het merk Franklin & Marshall met opvallende witte blokletters. De tas heeft een hoofdcompartiment en een opgestikt voorvakje. Afmeting: 40x30x15 cm
Een kleine, hippe roze rugtas van het merk Franklin & Marshall met opvallende witte letters. De tas heeft een hoofdcompartiment en een opgestikt voorvakje. Afmeting: 40x30x15 cm.
Een grote, hippe lichtroze shopper van het merk Franklin & Marshall met witte letters. De tas heeft een hoofdcompartiment met trekkoord sluiting. Afmeting: 41x33x15 cm.
Een grote, hippe donkerblauwe shopper van het merk Franklin & Marshall met vrolijke bloemenprint. De tas heeft een hoofdcompartiment met trekkoord sluiting. Afmeting: 41x33x15 cm.