Verzenden & retourneren

Verzending
Uw bestelling wordt in Nederland gratis aan u verzonden.

Uw bestelling wordt in Belgie gratis bij u thuisbezorgd bij besteding vanaf € 50,-. Wanneer de bestelling een bedrag onder de € 50,- is betaalt u slechts € 4,95 verzendkosten. 

Voor verzending naar het Buitenland (excl Belgie) rekenen we € 7,95 aan verzendkosten.

Op dit moment leveren we in heel Nederland, Duitsland, Belgie, Luxemburg en Denemarken.

Al onze producten worden verstuurd via de pakketdienst met track en trace code. Voor aflevering belt de chauffeur bij u aan om het pakje aan u over te dragen. Bent u onverhoopt niet thuis, dan ontvangt u van de pakketdienst een email waarin u aan kunt geven hoe u uw pakket wenst te ontvangen. Wanneer de pakketdienst uw pakket dan niet kan afleveren gaat het pakket retour naar de verzender.

Retourneren
Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Dus bent u toch niet helemaal tevreden, dan kunt u uw aankoop retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. 
U krijgt dan het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug.
Kosten voor retourverzending worden NIET vergoed.

Volg hiervoor de volgende procedure:
Indien mogelijk graag ook de volgende procedure volgen, indien u wilt herroepen. Dit is echter niet verplicht. In de verpakking zit een retouretiket. Vul deze in en plak de sticker op de verpakking. Het retouradres is Mooieriemen.nl, Postbus 426, 6710BK Ede (als het etiket ontbreekt kunt u het retouradres gewoon op de doos vermelden, vergeet niet uw eigen adres door te krassen).

Doe de bestelde producten in de verpakking en voeg daarbij de factuur en het ingevulde retourkaartje. De zending moet voldoende worden gefrankeerd!!
Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvangt u binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging.
De terugbetaling zal zo spoedig mogelijk plaatsvinden, doch uiterlijk binnen 14 dagen vanaf het moment dat u ons op de hoogte heeft gebracht van de herroeping van de aankoop én dit kan aantonen of dat wij het product terug hebben ontvangen of u het product heeft teruggezonden.
Wilt u uw bestelling herroepen, klik dan hier voor het herroeppings formulier.

LET OP:
  • Retourzendingen moeten worden voorzien van informatie zodat wij uw gegevens kunnen achterhalen.
  • Beschadigde producten en producten die gebruikt zijn kunnen wij terugnemen maar de volledige aankoopprijs zal niet worden gecrediteerd. Neem contact met ons op voor informatie.

Uitgesloten van recht van retour zijn cadeaukaarten en speciaal (volgens afspraak) op maat gemaakte producten.