Over ons

Mooietassen.eu is de grootste tassenspeciaalzaak in de Benelux, met dezelfde (of zelfs betere) service als in een gewone kledingwinkel, maar met internetprijzen.

Wat klanten van ons vinden, kunt u ook lezen op de onafhankelijke websites zoals Kiyoh.

Bij Mooietassen.eu koopt u een mooie tas altijd zonder risico, u betaalt altijd de laagste prijs voor a-kwaliteit producten. En mocht de tas toch niet aan uw verwachtingen voldoen, om wat voor reden dan ook, dan kunt u deze gewoon retourneren. En dan is de keuze aan u; kiest een andere tas of wilt u uw geld terug? Beide geen enkel probleem bij Mooietassen.eu.

Snelle bezorging
Is het product van uw keuze op voorraad, dan heeft u deze binnen 1-2 werkdagen al in huis. Ook zijn  er producten die een langere levertijd hebben. Ook in dat geval staat dit bij het product aangegeven. Heeft u vragen over de levertijd dan kunt u kontakt opnemen met onze klantenservice klantenservice@mooietassen.eu of +31 (0)85 488 36 94.

Veilig betalen
Uiteraard betaalt u veilig op Mooieriemen.nl en betaalt u op de manier hoe u dat wenst: via iDeal, Paypal, achteraf betalen, creditcard of eventueel door overmaking van het bedrag op onze rekening. Waar u zich het prettigst bij voelt!

Lage internetprijzen
Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over de prijzen; u krijgt echt de beste prijs/kwaliteitsverhouding bij ons. Al onze
 tassen zijn van gerenommeerde merken, dus de kwaliteit is gewaarborgd. Producten waar wij niet achter staan, verkopen wij niet!

100% tevredenheidgarantie
Toch niet tevreden met uw bestelling? Laat het ons dan binnen 30 dagen weten. Dan krijgt u zonder problemen uw geld terug of kunt u uiteraard uw
tas  omruilen.

Klantenservice
Heb je een vraag of een klacht? Onze klantenservice staat 6 dagen per week voor je klaar en is te bereiken via email (klantenservice@mooietassen.eu) of telefoon (085 488 36 94).

Geschillen
Bent u niet tevreden met de afhandeling van uw klacht? Dan kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)

 

Wij wensen u veel plezier in onze shop!

Mooietassen.eu


Bedrijfsgegevens


Postadres:
Mooietassen.eu (onderdeel van Winspir B.V.)
Postbus 426
6710 BK EDE

Vestigingsadres
Mooietassen.eu (onderdeel van Winspir B.V.)
Frankeneng 114H
6716 AA Ede

 

Mail: info@mooietassen.eu
Telefoonnummer  085-4883694
Bankrekeningnummer: NL10 RABO 0171765923
Kvk nummer 560.786.92
B.T.W. nummer NL8519.67.486.B01

Let op: wij hebben geen showroom!