Deze stijlvolle en classy bruine laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze stijlvolle en classy zwarte laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze stijlvolle en classy taupe laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze super trendy grijze Fossiel premium backpack van The Pack Society is versierd met prachtige getekende fossielen! Aan de binnenkant vind je ook nog een 15 inch laptopvak! Afmeting: cm.
Op zoek naar een hippe, praktische rugtas? Dan is deze multicolor floral classic backpack van The Pack Society zeker wat voor jou! De prachtige bloemenprint zorgt voor een gave uitstraling! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Deze super hippe grijze classic backpack van The Pack Society is versierd met getekende fossielen! Als je op zoek bent naar een trendy, praktische rugtas, dan is deze tas perfect! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Lichtbruine lederen ritsen en banden versieren deze super hippe grijze classic backpack van The Pack Society. De rugtas is ook erg praktisch en bevat een 15 inch laptopvak. Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Deze hippe navy classic backpack met lichtbruine details van The Pack Society is misschien wel wat voor jou als je op zoek bent naar een stoere, hippe rugtas! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Lichtgrijze spatten versieren de buitenkant van deze hippe zwarte classic backpack van The Pack Society! Als je op zoek bent naar een hippe praktische rugtas, dan is dit wat voor jou! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Deze super hippe multicolor premium backpack van The Pack Society is versierd met kleurrijke bloemen. Deze tas is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een hippe, praktische rugtas!
Afmeting: Ca. 46x31x17 cm.
Een super gaaf patroon van witte, geometrische beren versiert de buitenkant van deze blue bears classic backpack van The Pack Society. Een erg praktische en hippe rugtas! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Ben je op zoek naar een hippe, vrouwelijke tas die ook nog eens praktisch is? Dan is deze solid pink classic backpack met lichtbruine details van The Pack Society zeker wat voor jou! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Deze burgundy classic backpack met lichtbruine details van The Pack Society is super hip! Aan de binnenkant vind je een verstevigd laptopvak en dat maakt deze rugtas super praktisch! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Lichtgrijze spatten versieren deze hippe zwarte premium backpack van The Pack Society! Als je op zoek bent naar een hippe, grote praktische rugtas dan is deze perfect voor jou! Afmeting: Ca. 46x31x17 cm.
Als je op zoek bent naar een hippe, praktische rugtas dan is deze olijfgroene rugtas met lichtbruine details van The Pack Society zeker wat voor jou! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Deze stoere blauwe kinder rugtas Discovery van Discovery Adventures is versierd met oranje details en gemaakt van polyester! De tas heeft een hoofdvak en een voorvakje met ritssluiting. Afmeting van deze tas: Ca. 25 x 31 x 12 cm.

Converse stoere felroze Core rugtas

SALE
€39,80 €31,84
Deze stoere felroze Core rugtas van Converse heeft aan de binnenkant een super handige verstevigde laptop vak! Voor school of voor tripjes ideaal om te gebruiken. Afmeting van deze tas: Ca. cm.

Converse stoere felblauwe Core rugtas

SALE
€39,80 €31,84
Deze stoere felblauwe Core rugtas van Converse heeft een super handige verstevigde laptop vak aan de binnenkant! Ideaal om te gebruiken voor school of voor tripjes. Afmeting van deze tas: Ca. 38 x 9 x 28 cm.

Converse stoere grijze Core rugtas

SALE
€39,80 €31,84
Super handig is het verstevigde laptop vak met klittenbandsluiting aan de binnenkant! Deze stoere grijze Core rugtas van Converse is ideaal om te gebruiken voor school of voor tripjes. Afmeting van deze tas: Ca. 38 x 9 x 28 cm.
Ideaal om te gebruiken voor school of voor tripjes! Dat is deze stoere donkerblauwe Core rugtas van Converse. Super handig is het verstevigde laptop vak aan de binnenkant. Afmeting van deze tas: Ca. 38 x 9 x 28 cm.

Converse stoere rode Core rugtas

SALE
€39,80 €31,84
Deze stoere rode Core rugtas van Converse is ideaal om te gebruiken voor school of voor kleine tripjes! Super handig is het verstevigde laptop vak aan de binnenkant met klittenbandsluiting. Afmeting van deze tas: Ca. 38 x 9 x 28 cm.
Een stijlvolle canvas rugtas van het merk Esperos. De tas heeft een rode met blauwe kleur en een hoofdcompartiment met dubbele rits. Afmeting van deze tas: Ca. 40,5 x 30 x 13 cm.

Esperos Classic canvas rugtas brick

SALE
€89,95 €71,96
Een stijlvolle canvas rugtas van het merk Esperos. De tas heeft een oranje kleur en een hoofdcompartiment met flap en trekkoord. Afmeting van deze rugtas: Ca. 45 x 30 x 15 cm.
Een stijlvolle canvas rugtas van het merk Esperos. De tas heeft een bordeaux rode kleur en een hoofdcompartiment met flap en trekkoord. Afmeting van deze rugtas: Ca. 45 x 30 x 15 cm.
Een schooltas kopen is bij Mooietassen.eu mogelijk in tal van uiteenlopende uitvoeringen. Ontdek de leukste schooltas nu snel hier bij Mooietassen.eu!