Schooltas kopen


Een stoere rugtas van het merk The Pack Society met rode en zwarte blokjes. Het hoofdcompartiment bevat een verstevigd laptop vak. Afmeting: 42x31x16 cm.
Deze stoere rode Core rugtas van Converse is ideaal om te gebruiken voor school of voor kleine tripjes! Super handig is het verstevigde laptop vak aan de binnenkant met klittenbandsluiting. Afmeting van deze tas: Ca. 38 x 9 x 28 cm.
Deze stoere felroze Core rugtas van Converse heeft aan de binnenkant een super handige verstevigde laptop vak! Voor school of voor tripjes ideaal om te gebruiken. Afmeting van deze tas: Ca. cm.
Deze stoere blauwe kinder rugtas Discovery van Discovery Adventures is versierd met oranje details en gemaakt van polyester! De tas heeft een hoofdvak en een voorvakje met ritssluiting. Afmeting van deze tas: Ca. 25 x 31 x 12 cm.
Een stijlvolle canvas rugtas van het merk Esperos. De tas heeft een rode met blauwe kleur en een hoofdcompartiment met dubbele rits. Afmeting van deze tas: Ca. 40,5 x 30 x 13 cm.
Een stijlvolle canvas rugtas van het merk Esperos. De tas heeft een khaki en oranje kleur en een hoofdcompartiment met dubbele rits. Afmeting van deze tas: Ca. 40,5 x 30 x 13 cm.
Deze stijlvolle en classy zwarte laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze stijlvolle en classy taupe laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze stijlvolle en classy bruine laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een print van een oud cassettebandje op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een blauwe kleur met junk food print en een hoofdcompartiment met 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een vrolijke print van poppen en een hoofdcompartiment met 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een opvallende print van hamburgers en bevat een hoofdcompartiment met 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een print van een uil op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een paarse kleur met stippen en tekst op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een vrolijke print van een panda op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een print van griezelige roze figuren op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een print van een bijtend monster op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas is zwart en heeft een witte tekst op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een 3D-print van een muur van stenen met graffiti op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een 3D-print van een muur van stenen met graffiti op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een stoere, urban rugtas van het merk Urban Junk UK. De tas heeft een 3D-print van puzzelstukjes met verfspatten op de voorkant en bevat een 13 inch laptop vak. Afmeting van deze rugtas: Ca. 43 x 30 x 15 cm.
Een leuke trolley voor het reizen voor kinderen. De trolley heeft een roze kleur en op een aantal plekken een bloemenprint. Het reiskoffertje heeft een verstelbare trekstang met twee wieltjes, twee steunen en drie compartimenten met ritssluiting.
Een stoere Stefano rugtas voor kinderen. De tas is grijs met blauw en heeft verstelbare banden en twee compartimenten met ritssluiting. Aan de zijkanten zit een insteekvakje. Een leuk detail is het plastic robot motiefje. Afmeting van deze tas: 26 x ...
Een schooltas kopen is bij Mooietassen.eu mogelijk in tal van uiteenlopende uitvoeringen. Ontdek de leukste schooltas nu snel hier bij Mooietassen.eu!