Werktas dames


Deze taupe Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat. De afmeting van deze tas is: Ca. 32 x 29 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze grijze Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze grijze Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze rode Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze grijze Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Arosa is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat.De afmeting van deze tas is: Ca. 33 x 29 cm.
Deze stijlvolle en classy taupe laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze stijlvolle en classy bruine laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze zwarte Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze stijlvolle en classy zwarte laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Veelzijdige taupe handtas van Fabienne Chapot welke zich prima laat gebruiken als werktas. Afmeting van deze tas: Ca. 45 x 15 x 32 cm.
Een mooie opvallende all in one damestas van Oilily.
Afmeting van deze tas: Ca. 45 x 37 x 16 cm.
Prachtig elegante cognac Businesstas voor de zelfverzekerde man of vrouw.
Afmetingen van deze tas: 40 x 32 cm.
Prachtig elegante donker grijze Businesstas voor de zelfverzekerde man of vrouw.
Afmetingen van deze tas: 40 x 32 cm.
Super mooie zwarte A4 ''15-inch'' Businesstas voor dames.
Afmetingen van deze tas: 43 x 29 cm.
Super mooie taupe A4 ''15-inch'' Businesstas voor dames.
Afmetingen van deze tas: 42 x 29 cm.
Een uitgebreide taupe businesstas voor de modieuze man of vrouw. Gemaakt van prachtig plantaardig gelooid leder.
Afmetingen van deze tas: 43 x 29 cm.
Een uitgebreide donkergrijze businesstas voor de modieuze man of vrouw. Gemaakt van prachtig plantaardig gelooid leder.
Afmetingen van deze tas: 43 x 29 cm.
Een mooie complete taupe businesstas voor de modieuze man of vrouw. Gemaakt van prachtig plantaardig gelooid leder.
Afmetingen van deze tas: 39 x 32 cm.
Een mooie complete cognac businesstas voor de modieuze man of vrouw. Gemaakt van prachtig plantaardig gelooid leder.
Afmetingen van deze tas: 39 x 32 cm.
Een mooie complete donker grijze businesstas voor de modieuze man of vrouw. Gemaakt van prachtig plantaardig gelooid leder.
Afmetingen van deze tas: 39 x 32 cm.
Eigentijdse en elegante donker grijze businesstas welke door een man en een vrouw perfect gedragen kan worden. In combinatie met de prachtige leerkwaliteit heeft deze tas de perfecte uitstraling.
Afmetingen van deze tas: 38 x 29 cm.
Mooie taupe laptoptas met tabletvak.
Afmeting van deze tas: 41 x 15 x 32 cm.
Mooie zwarte laptoptas met tabletvak.
Afmeting van deze tas: 41 x 15 x 32 cm.
Een werktas dames is zoals de naam reeds laat vermoeden een prima tas om mee te nemen naar het werk. Bestel jouw werktas dames hier bij Mooietassen.eu!