Een luxe schoudertas van het merk Unleaded. De tas heeft een zwarte kleur en is gemaakt van dik, soepel leder. Uniek is de prachtige binnen voering van suède!
Een luxe schoudertas van het merk Unleaded. De tas heeft een off-white kleur en is gemaakt van dik, soepel leder. Uniek is de prachtige binnen voering van suède!
Een luxe schoudertas van het merk Unleaded. De tas heeft een cognac kleur en is gemaakt van dik, soepel leder. Uniek is de prachtige binnen voering van suède!
Een luxe handtas van het merk Unleaded. De tas is taupe en is gemaakt van dik, stevig leder. Op de voorkant bevindt zich een vakje met ritssluiting.
Een luxe handtas van het merk Unleaded. De tas is zwart en is gemaakt van dik, stevig leder. Op de voorkant bevindt zich een vakje met ritssluiting.
Een luxe handtas van het merk Unleaded. De tas is grijs en is gemaakt van dik, stevig leder. Op de voorkant bevindt zich een vakje met ritssluiting.
Suède tassen vind je ook in de collectie van het merk Greenburry. Zoals deze kleine vintage blauwe messenger schoudertas. Een flap en rits sluiten het hoofdcompartiment af. Afmeting: ca. 25x30x10 cm.
Het merk Greenburry heeft in haar collectie ook suède tassen. Zoals deze vintage blauwe messenger schoudertas. Het hoofdcompartiment is afgesloten met een flap en ritssluiting. Afmeting: ca. 32x38x10 cm.
Dit is een messenger tas van het merk Greenburry. Deze vintage bruine schoudertas is gemaakt van dik, zacht leder en is afgesloten met een flap en ritssluiting. Afmeting: ca. 32x30x10 cm.
Een stoere, robuuste handtas van het merk Alpenleder. De tas heeft een donkerbruine kleur en een hoofdcompartiment met ritssluiting. Afmeting van deze tas: Ca. 39 x 41 x 12 cm.
Een kleine schoudertas van het merk Depeche in grijze kleur. De tas is gemaakt van soepel leder en lange franjes versieren de voorkant. Afmeting: 14 x 16 cm.
Een zandkleurige schoudertas van het merk Depeche. De kleine tas is gemaakt van soepel leder en is op de voorkant versierd met franjes. Afmeting: 16 x 14 cm.
Een vintage schoudertas in de kleur olijfgroen van het merk Greenburry. De tas heeft één groot hoofdcompartiment, afgesloten met een ritssluiting en flap met gespen. Afmeting van deze tas: Ca. 45 x 29 x 17 cm.
Een vintage reistas in stoffig witte kleur van het merk Greenburry uit de lijn: Billy The Kid. De tas heeft één groot hoofdcompartiment, afgesloten met een rits. Afmeting van deze tas: Ca. 50 x 42 cm.
Een vintage schoudertas van Mona B. De tas heeft een unieke uitstraling door de beige canvas structuur met donkerbruine details van leder. Het accessoire heeft één hoofdcompartiment dat is afgesloten met een drukknoop.
Een vintage schoudertas van Mona B. De tas heeft een unieke uitstraling door de canvas denim structuur met donkerbruine details van leder. Het accessoire heeft één hoofdcompartiment dat is afgesloten met een rits.
Een vintage canvas schoudertas van Mona B. De tas heeft een unieke uitstraling door de canvas structuur met donkerbruine details van leder. Het accessoire heeft één hoofdcompartiment en bevat twee insteekvakjes.
Een vintage schoudertas voor dames in een camel kleur. De tas heeft één hoofdcompartiment met één vakje met rits en twee insteekvakjes en is afgesloten met een lederen flap. Een leuk detail zijn de flossen met franjes onderaan de flap.
Een stoere business tas van Legend. De tas is zwart en heeft een hoofdcompartiment met ritssluiting. Grote vakken met drukknoop bevinden zich op de voorkant en achterkant.
Een elegant dames schoudertasje van FREDsBRUDER. De tas heeft een donkergrijze kleur en een hoofdcompartiment met flap met drukknoop. De grove lederen lijnen aan de zijkanten maken dit een uniek exemplaar. Afmeting van deze tas: Ca. 22 x 20 x 8 cm.
Een elegant dames schoudertasje van FREDsBRUDER. De tas heeft een beige kleur en een hoofdcompartiment met flap met drukknoop. De grove lederen lijnen aan de zijkanten maken dit een uniek exemplaar. Afmeting van deze tas: Ca. 22 x 20 x 8 cm.
Een elegante dames schoudertas van FREDsBRUDER. De tas is zwart en heeft een hoofdcompartiment met ritssluiting. Het suède met het grove leder maakt dit een uniek exemplaar. Afmeting van deze tas: Ca. 32 x 32 x 13 cm.
Een elegante dames schoudertas van FREDsBRUDER. De tas heeft een bruine kleur en een hoofdcompartiment met ritssluiting. Het suède met het grove leder maakt dit een uniek exemplaar. Afmeting van deze tas: Ca. 32 x 32 x 13 cm.
Een vintage weekendtas van Mona B. De tas heeft een unieke uitstraling door de canvas structuur met donkerbruine details van leder. Het accessoire heeft één hoofdcompartiment dat is afgesloten met een drukknoop. Afmeting: Ca. 58,5 x 38 x 12,5 cm.
Een schoudertas dames is een uitermate veelzijdige tas die in de meest uiteenlopende omstandigheden kan worden gebruikt. Ontdek onze schoudertassen nu!