Geweldige compacte hand en schoudertas.
Heeft een geweldige uitstraling.
En is lekker ruim.
Geweldige compacte hand en schoudertas.
Heeft een degelijke uitstraling.
Geweldig ruime Luiertas. Afmeting van deze tas: L x B x H 33 x 12 x 37 cm.
Prachtige donkerbruine laptoptas.
Stijlvolle grijze shopper.
Mooi egaal leer.
Prachtige leren taupe kleurige schoudertas.
Prachtige leren grijs/taupe kleurige tas.
Te gebruiken als hand en schoudertas.
Prachtige leren schouder en crossover tas.
Prachtige zwarte leren hand en schoudertas.
Stijlvolle dames shopper van soepel cashmere zwart leer.
Stijlvolle damestas van soepel cashmere zwart leer.
Mooie schoudertas met langere schouderband.
Geweldige taupe kleurige leren tas.
Kan perfect als handtas maar ook geweldig als schoudertas
Deze taupe Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat. De afmeting van deze tas is: Ca. 32 x 29 cm.
Deze rode Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze grijze Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een nonchalante maar stijlvolle schoudertas, met een gave 'vintage'uitstraling. De afmeting van deze tas is: Ca. 27 x 31 cm.
Deze zwarte Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze grijze Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze grijze Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze rode Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze grijze Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Arosa is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat.De afmeting van deze tas is: Ca. 33 x 29 cm.
Grote damestassen in huis halen is bijzonder interessant. Hier bij Mooietassen.eu kan je de leukste damestassen met grote formaten ontdekken.