Deze taupe Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat. De afmeting van deze tas is: Ca. 32 x 29 cm.
Deze grijze Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Arosa is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat.De afmeting van deze tas is: Ca. 33 x 29 cm.
Deze rode Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze grijze Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze grijze Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze zwarte Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een nonchalante maar stijlvolle schoudertas, met een gave 'vintage'uitstraling. De afmeting van deze tas is: Ca. 27 x 31 cm.
Deze cognac Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een nonchalante maar stijlvolle schoudertas, met een gave 'vintage'uitstraling. De afmeting van deze tas is: Ca. 27 x 31 cm.
Deze grijze Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze rode Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze cognac Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze zwarte Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze stijlvolle en classy bruine laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze stijlvolle en classy taupe laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Deze stijlvolle en classy zwarte laptoptas van Renee is ideaal voor zakelijk gebruik. Alles wat je als geslaagd zakenvrouw bij je moet hebben past in deze mooie laptoptas. De afmeting van deze tas is: Ca. 41 x 11 x 28 cm.
Tientallen witte sterretjes komen je tegemoet op deze ruime weekendtas uit de Fabienne Chapot collectie! Je kunt er met gemak al je bagage in kwijt. Met deze shopper ben je klaar voor een weekend weg!
Shoppen met deze stylish, praktische Cruise Shopper Bag van Fabiënne Chapot.
De Stacey Star lijn is gemaakt uit J.Waxy leer. Het leer gecombineerd met simpele vormen zorgen voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Na gebruik krijg je een levendige look.
De Stacey Star lijn is gemaakt uit J.Waxy leer. Het leer gecombineerd met simpele vormen zorgen voor een elegante en vrouwelijke uitstraling. Na gebruik krijg je een levendige look.
Zeer uitgebreide zwarte werktas van Fabienne Chapot voor de zakelijke vrouw. Afmeting van deze werktas: Ca. 49 x 15 x 32 cm.
Een praktische handtas van Burkely. Uitgevoerd in een mooie Naturel kleur.
Afmeting van deze Naturel Handtas: Ca. 34 x 12 x 25 cm.
Grote Shopper van The Chesterfield Brand.
Afmetingen van deze tas: 32 x 13 x 32 cm.
Grote stijlvolle shopper van The Chesterfield Brand.
Afmetingen van deze tas: 32 x 12 x 37 cm.
Grote damestassen in huis halen is bijzonder interessant. Hier bij Mooietassen.eu kan je de leukste damestassen met grote formaten ontdekken.