Leuke kleine mosterd dames cross-over tas, ideaal voor dagelijks gebruik.
Leuke avocado dames cross-over, ideaal voor dagelijks gebruik.
Leuke avocado dames shopper, ideaal voor dagelijks gebruik.
Leuke zwarte dames shopper, ideaal voor dagelijks gebruik.
Deze taupe Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat. De afmeting van deze tas is: Ca. 32 x 29 cm.
Deze grijze Messenger bag van het merk Berba, uit de collectie Arosa is een echte stoere maar stijlvolle schoudertas, met het ideale formaat.De afmeting van deze tas is: Ca. 33 x 29 cm.
Deze grijze Small bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een stoere maar stijlvolle schoudertas, met een mooie vintage uitstraling. De afmeting van deze tas is: Ca. 26 x 21,5 cm.
Deze rode Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze grijze Hobo bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een praktische maar stijlvolle schoudertas, die ook uitstekend geschikt is voor veel spullen. De afmeting van deze tas is: Ca. 28 x 39 cm.
Deze grijze Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze zwarte Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een handige maar stijlvolle shopper, die ook uitstekend geschikt is voor het werk. De afmeting van deze tas is: Ca. 30 x 39 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een nonchalante maar stijlvolle schoudertas, met een gave 'vintage'uitstraling. De afmeting van deze tas is: Ca. 27 x 31 cm.
Deze grijze Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze rode Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze zwarte Cross over van het merk Berba, uit de collectie Sion is een compacte maar stijlvolle schoudertas in een handzaam formaat dat plek biedt om grote en kleine spullen mee te nemen. De afmeting van deze tas is: Ca. 23 x 26 cm.
Deze rode Ladies bag van het merk Berba, uit de collectie Sion is een simpel maar stijlvol klein tasje dat plek biedt aan je telefoon en andere kleine 'to go' spulletjes. De afmeting van deze tas is: Ca. 16,5 x 22 x 3 cm.
Prachtig taupe ritstasje uit de Sions serie. Ideaal voor dagelijk gebruik
Prachtig elegante cognac Businesstas voor de zelfverzekerde man of vrouw.
Afmetingen van deze tas: 40 x 32 cm.
Prachtig elegante donker grijze Businesstas voor de zelfverzekerde man of vrouw.
Afmetingen van deze tas: 40 x 32 cm.
Prachtig elegante taupe Businesstas voor de zelfverzekerde man of vrouw. Gemaakt van hoogwaardig plantaardig gelooid leder.
Afmetingen van deze tas: 40 x 32 cm.
Super mooie zwarte A4 ''15-inch'' Businesstas voor dames.
Afmetingen van deze tas: 43 x 29 cm.
Een bijzonder fraaie bordeaux rode schoudertas van Berba uit de Sion collectie.
Afmetingen van deze tas: 36 x 19 cm.
Een bijzonder fraaie donker grijze schoudertas van Berba uit de Sion collectie.
Afmetingen van deze tas: 36 x 19 cm.