Tassen met print


Geweldige compacte hand en schoudertas.
Heeft een strakke uitstraling.
Geweldige compacte hand en schoudertas.
Heeft een strakke uitstraling.
Geweldige compacte hand en schoudertas.
Heeft een geweldige uitstraling.
Geweldige compacte hand en schoudertas.
Heeft een geweldige uitstraling.
En is lekker ruim.
Geweldige compacte hand en schoudertas.
Heeft een degelijke uitstraling.
Praktisch en kleurrijk, deze mooie tas van LiLiÓ heeft genoeg ruimte voor al uw belangrijke spullen! Afmeting van deze tas: 13 x 29 x 27 cm.
Een mooie opvallende dames handtas van het merk Oilily.
Afmeting van deze tas: Ca. 25,5 x 30 x 13 cm.
Een fijne schoudertas voor dames in het blauw en van het bekende merk Tom Tailor.
De afmeting van deze schoudertas: Ca. 44x15x25 cm.
Op zoek naar een hippe, praktische rugtas? Dan is deze multicolor floral classic backpack van The Pack Society zeker wat voor jou! De prachtige bloemenprint zorgt voor een gave uitstraling! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Lichtgrijze spatten versieren de buitenkant van deze hippe zwarte classic backpack van The Pack Society! Als je op zoek bent naar een hippe praktische rugtas, dan is dit wat voor jou! Afmeting: Ca. 42x31x14 cm.
Vrolijke prints en studs in diverse kleuren versieren deze kleine jute Feel Me shopper van Anokhi. Het hoofdcompartiment bevat een vakje met ritssluiting en twee insteekvakjes. De afmeting van deze tas is: Ca. 46 x 36 cm.
Deze vrolijke multicolour Feel Me Cheyenne schoudertas van Anokhi is met de hand gemaakt van 100% natuurlijk jute. Twee insteekvakjes en een vakje met ritssluiting bevinden zich aan de binnenkant. De afmeting van deze tas is: Ca. 52 x 32 cm.
Vervaardigd van 100% natuurlijk jute. Deze vrolijke Pax schoudertas is van het merk Anokhi en heeft een ruime opbergruimte met afneembare clutch! De afmeting van deze tas is: Ca. 55 x 35 cm.
Vervaardigd van 100% natuurlijk jute. Deze vrolijke Wilow schoudertas is van het merk Anokhi en heeft een ruime opbergruimte met afneembare clutch! De afmeting van deze tas is: Ca. 32 x 30 cm.
Een medium size, hippe zwarte rugtas van het merk Franklin & Marshall met felblauwe bladeren. Het hoofdcompartiment bevat een verstevigd laptopvak. Afmeting: 31x42x16 cm.
Een kleine, hippe zwarte rugtas van het merk Franklin & Marshall met felblauwe bladeren. Twee insteekvakjes bevinden zich in het hoofdcompartiment. Afmeting: 37x23x12 cm.
Een grote, hippe donkerblauwe rugtas van het merk Franklin & Marshall met vrolijke bloemenprint. De tas heeft twee hoofdcompartiment en een voorvakje. Afmeting: 43x30x18 cm.
Een kleine, hippe donkerblauwe rugtas van het merk Franklin & Marshall met vrolijke bloemenprint. De tas heeft een hoofdcompartiment en een opgestikt voorvakje. Afmeting: 40 x 30 x 15 cm.
Een grote, hippe donkergroene rugtas van het merk Franklin & Marshall met zwarte bloemenprint. Opvallend zijn de grote witte letters op de bovenkant. Afmeting: 43x30x18 cm.
Een kleine, hippe donkergroene rugtas van het merk Franklin & Marshall met zwarte bloemenprint. Opvallend zijn de grote witte letters op de bovenkant. Afmeting: 40x30x15 cm.
Een medium hippe witte rugtas van het merk Franklin & Marshall met vintage bloemenprint. Het hoofdcompartiment bevat een verstevigd laptopvak. Afmeting: 43x28x14 cm.
Een kleine, hippe witte rugtas van het merk Franklin & Marshall met vintage bloemenprint. Twee insteekvakjes bevinden zich in het hoofdcompartiment. Afmeting: 37x23x12 cm.
Een hippe rugtas van het merk The Pack Society in navy blauwe kleur met dolfijnen print. Het hoofdcompartiment bevat een verstevigd laptop vak. Afmeting: 42x31x16 cm.