Een dames shopper in blauwe kleur van het merk Tom Tailor. De tas heeft één hoofdcompartiment met twee insteekvakjes en één binnen-vakje met rits en is afgesloten met een ritssluiting. Afmetingen: 45 x 12 x 33 cm.
Een praktische verticale billfold portemonnee voor heren in het zwart. Dit accessoire heeft twee hoofdcompartimenten voor briefgeld en 1 vak met drukknoop voor muntgeld. Afmetingen: 10 x 12 x 2 cm.
Een praktische billfold portemonnee voor heren in het zwart. Dit accessoire heeft twee hoofdcompartimenten voor briefgeld en 1 vak met drukknoop voor muntgeld. Afmetingen: 12 x 9 x 2 cm.
Een praktische verticale billfold portemonnee voor heren in een bruine kleur. Dit accessoire heeft twee hoofdcompartimenten voor briefgeld en 1 vak met drukknoop voor muntgeld. Afmetingen: 10 x 12 x 2 cm.
Mooie zwarte messenger bag van ca. 25 x 28 x 7 cm, voor al uw activiteiten. Geschikt als handtas, schoudertas, cross-body, en een echte alleskunner.
Mooie zwarte messenger bag van ca. 25 x 28 x 7 cm, voor al uw activiteiten. Geschikt als handtas, schoudertas, cross-body, en een echte alleskunner.
Een dames clutch in het zwart van het merk Tom Tailor. Het tasje heeft één hoofdcompartiment met één insteekvakje en één binnen-vakje met rits en is afgesloten met een flap met drukknoop. Afmetingen: 22 x 13 x 6 cm.
Een dames clutch in een metallic kleur van het merk Tom Tailor. Het tasje heeft één hoofdcompartiment met één insteekvakje en één binnen-vakje met rits en is afgesloten met een flap met drukknoop. Afmetingen: 22 x 13 x 6 cm.
Een dames bowlingbag in het grijs van het merk Tom Tailor. De tas heeft één hoofdcompartiment met twee insteekvakjes en één binnen-vakje met rits en is afgesloten met een ritssluiting. Afmetingen: 35 x 20 x 17 cm.
Als je op zoek bent naar een luxe, vintage portemonnee, dan is deze zwarte kleine Gary portemonnee van Tom Tailor perfect voor jou! Op de voorkant is de merknaam in het leder verwerkt! Afmeting van deze portemonnee: Ca. 9 x 11 cm.
Een fijne schoudertas voor dames in wijnrood en van het bekende merk Tom Tailor.
De afmeting van deze schoudertas: Ca. 44x15x25 cm.
Een fijne schoudertas voor dames in het blauw en van het bekende merk Tom Tailor.
De afmeting van deze schoudertas: Ca. 44x15x25 cm.
Deze zwarte handgemaakte Gary portemonnee van Tom Tailor is perfect voor jou als je op zoek bent naar een vintage exemplaar met genoeg opbergruimte. De ingekerfde merknaam versiert de voorkant! Afmeting van deze portemonnee: Ca. 12,5 x 9,7 cm.