Een gouden drukknoopje versiert de voorkant van deze wijnrode vintage dames portemonnee van het merk Branco. Deze praktische portemonnee bestaat uit twee compartimenten. Afmeting: Ca. B 20 x H 10 x D 3,5 cm.
Een duurzame vintage billfold portemonnee voor heren in verticaal formaat en in het zwart. Afsluitbaar met een centrale rits. Afmeting: Ca. 13 x 10 cm (staand model).
Een duurzame vintage billfold portemonnee voor heren in een bruine kleur. Twee hoofdcompartimenten voor briefgeld, 1 vak voor muntgeld en aan de linkerkant twee extra flappen bevestigd met een drukknoop. Afmeting: Ca. 12,5 x 9,5 cm. (Liggend model).
De voorkant van deze cognac vintage dames portemonnee van het merk Branco is versierd met een goud drukknoopje. Deze praktische portemonnee bestaat uit twee compartimenten. Afmeting: Ca. B 20 x H 10 x D 3,5 cm.
Deze luxe cognac billfold heren portemonnee is van het merk Branco. Het leder heeft een grove structuur en is versierd met opvallende stiksels langs de randen. Afmeting: Ca. B 12,5 x H 9,5 x D 3 cm.
Deze bruine vintage billfold heren portemonnee is van het merk Branco. Opvallende stiksels versieren de grove structuur van het leder. Afmeting: Ca. B 12,5 x H 9,5 x D 3 cm.
praktische billfold portemonnee voor heren in verticaal formaat en een bruine kleur. Dit accessoire heeft twee hoofdcompartimenten voor briefgeld en 1 vak met drukknoop voor muntgeld. Afmeting: Ca. 10 x 12,5 cm. (staand model).
Een praktische billfold portemonnee voor heren in een bruine kleur. Twee hoofdcompartimenten voor briefgeld en 1 vak met drukknoop voor muntgeld. Afmeting: Ca. 9 x 12 cm. (liggend model).
Een vintage billfold portemonnee voor heren in het zwart. Dit accessoire heeft twee hoofdcompartimenten voor briefgeld, 1 vakje met drukknoop voor muntgeld en zes creditcardvakken. Afmeting: Ca. 9,5 cm diep 12,5 cm breed (Liggend model).
Dit is een luxe zwarte dames portemonnee van het merk Branco. De voorkant is versierd met een bloemetje en het compartiment is afgesloten met een drukknoop. Afmeting: Ca. 10 x 17 cm breed.
Een elegante dames portemonnee in een paarse berry kleur. Dit accessoire heeft een hoofdcompartiment dat is afgesloten met een flap met drukknoop en bestaat uit zes grote vakken. Afmeting: Ca. 10 x 17 cm breed (liggend model).
Een vrolijke dames portemonnee in een groene kleur. Dit accessoire heeft een hoofdcompartiment dat is afgesloten met een flap met drukknoop en bestaat uit vier grote vakken. Afmeting: Ca. 10 x 17 cm. (Liggend model).
Een elegante aktetas in het zwart van het merk Branco. De tas heeft drie hoofdcompartimenten, een voor vak en een vak met ritssluiting op de achterkant. Afmetingen 28 cm diep 38 cm breed
Een duurzame vintage billfold portemonnee voor heren in verticaal formaat en in het zwart. Twee hoofdcompartimenten voor briefgeld, een centrale rits en 1 vak met drukknoop voor muntgeld. Afmeting: Ca. 9,5 cm diep 12,5 cm breed (Liggend model).
Een duurzame vintage billfold portemonnee voor heren in verticaal formaat en een bruine kleur. Twee hoofdcompartimenten voor briefgeld, een centrale rits en 1 vak met drukknoop voor muntgeld. Afmeting: Ca. 10 cm diep 13 cm breed (Staand model).
Een elegante dames portemonnee in een taupe kleur. Dit accessoire heeft een hoofdcompartiment dat is afgesloten met een flap met drukknoop en bestaat uit zes grote vakken.
Afmeting: Ca. 10 x 17 cm breed.