Legend tassen: mysterieus en … razend populair!

  • Geplaatst op
  • Door Tom van Engelen
  • 0
Legend tassen: mysterieus en … razend populair!

Legend tassen: mysterieus en … razend populair!

Als het om het opbouwen van merkpopulariteit gaat is er een gewaagde tactiek. Zeg zelf niets, laat je klanten jouw product promoten. Of het een bewuste keuze is of niet, Legend Bags & Belts is erg spaarzaam met hun informatie. Als je als casual liefhebber van mooie tassen meer wil weten over Legend tassen, vergeet het dan maar. Op hun website vind je bijna letterlijk geen woord, laat staan iets over hun filosofie. Ze laten de tassen spreken. En dat doen ze luid en duidelijk.

Legend tassen bogen op kwaliteit

Legend tassen onderscheiden zich in uitzonderlijke kwaliteit. Een eerste vereiste waar een kritische dame naar kijkt als ze een tas uitzoekt is de kwaliteit van het leer. Andere stoffen of materialen zijn ook in trek. Wij hebben een favoriet, dat is de koehuid schoudertas. Misschien iets té uitgesproken voor sommigen, maar het geeft absoluut een stoere look. Alledaags is het zeker niet, en zeg nou eerlijk, wie wil nummer 13 in het dozijn zijn? Legend geeft je een unieke uitstraling als je één van hun kunstwerken aan de schouder hangt, in de hand neemt of op je rug plaatst.

Legend tassen online verkooppunten

MooieTassen is er trots op de producten van Legend Bags & Belts te mogen verkopen. Wij zijn één van de Legend tassen verkooppunten waar je online een groot assortiment vindt. Van een groot internationaal merk verwacht je dat ook. Ben je op zoek naar een handzaam formaat waarin de essentiële attributen voor avondje in de stad passen? Een clutch biedt ruimte aan je telefoon, pinpas, ID en de sleutels van je huis. Precies goed. Een mooie schoudertas zorgt ervoor dat je in het oog springt als je de sportschool binnenloopt of een weekendje weg plant. Voor praktisch gebruik zijn wij erg gecharmeerd geraakt van de fraaie rugtassen. Dat Legend damestassen maakt die uitstraling en comfort perfect combineren, staat vast.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden