Kleur je zomergarderobe, kies voor nude

  • Geplaatst op
  • Door Roos
  • 0

Naast alle modekleuren is nude de laatste tijd erg populair, en ook dit seizoen weer in de mode! In dit artikel enkele aanraders op het gebied van handtassen in deze tint.

Kleur je zomergarderobe, kies voor nude

 

Handtassen in alle modellen en kleuren: framboos, denim-blauw, lime, bedenk het en het komt voorbij. Voor de zomer van 2015 lijkt werkelijk van alles te mogen op fashiongebied, en het kiezen van een handtas wordt daardoor zowel simpeler als ingewikkelder. Maar een inmiddels bekende favoriet is er gelukkig ook weer bij: de nude-kleurige damestas.

 

In dezelfde categorie als beige, crème en taupe, is nude een lichte, vrij neutrale tint die doet denken aan het kleurpotlood dat we vroeger huidkleurig noemde, maar wat feitelijk daar te fel voor was. Veel kleuren kunnen echter omschreven worden als nude, en het is een soort paraplu-term. De nude-trend die inmiddels al een paar seizoenen zichtbaar was, is door veel van ons met open armen ontvangen. Vooral in de zomer is de kleur een vrolijke plaatsvervanger voor normaal zwart of bruin leder. Daarnaast combineert nude ook goed: het past bij veel andere zomertrends, zoals pastelkleuren, denim, maar ook bij felle kleuren is het een goede toevoeging om het geheel in balans te brengen.

 

Pastelkleuren zijn eveneens al gesignaleerd in collecties voor het najaar, en de nude-kleurige handtassen van de zomer zijn dus eveneens perfect om het najaar mee in te gaan. Daarnaast is het een trend die al enkele jaren terug lijkt te komen in voorjaars- en zomercollecties, en die dus zeker nog een tijdje zal blijven. Dit maakt de trend veelzijdig en een mooie investering voor uw garderobe.

 

Een van mijn favorieten is deze handtas/schoudertas van Legend: In een prachtige lichte tint, en met genoeg ruimte om al uw spullen kwijt te kunnen tijdens een dagje uit.  Het kwaliteitsleder wordt mooier naarmate u de tas meer gebruikt, en dit zorgt ervoor dat de damestas meerdere seizoenen meegaat. Het merk Legend heeft dit seizoen overigens een verscheidenheid aan mooie tassen in dezelfde tint, waaronder handtassen, clutches en messenger bags.


Een andere persoonlijke favoriet is deze tulpvormige tas van ByLin, in verschillende neutrale tinten die mooi inspelen op de nude trend. Daarnaast maakt het unieke ontwerp deze tas een echte eyecatcher.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden