Burkely tas: elke dag onderdeel van jou

  • Geplaatst op
  • Door Tom van Engelen
  • 0
Burkely tas: elke dag onderdeel van jou

Burkely tas: elke dag onderdeel van jou

Een Burkely tas ziet het levenslicht in het zuiden van ons land en dat mag geen verrassing heten. De leerindustrie was in die contreien toonaangevend en de ziel ervan leeft voort in producenten en hun creaties. De historie van Burkely begint bij het moederbedrijf Horsten Lederwaren dat werd opgericht in het laatste oorlogsjaar 1944. Precies 44 jaar later ontstond Burkely als eigen merk. In de bijna dertig jaar die verstreken sinds dat moment is Burkely synoniem geworden met functionaliteit en uitstraling. Het down to earth merk is voor ons één van de favoriete merken. Het team achter Burkely weet goed wat zijn klanten echt willen.

Burkely tas in een snelle wereld

Een dynamisch mens glijdt dag in dag uit door het leven. Soms is er weerstand, soms is er wind in de rug. Wat je dagelijks meeneemt wil je snel bij de hand hebben. Een tas wordt vaak omschreven als een accessoire maar een Burkely tas is meer dan dat. Een accessoires draag je op je lichaam. Een Burkely schoudertas of handtas is gewoonweg onderdeel van jou. Daar voel je geen gewicht van. Of het nu om een shopper of Burkely vintage laptoptas (ja, echt!) gaat, het merk combineert een stoere uitstraling met optimale functionaliteit.

Burkely vintage met karakter

Een opmerkelijke filosofie van Burkely is dat hun tassen met de jaren meer en meer karakter krijgen. Dus behalve een adequate spray niet te veel onderhoud. Nu we erover nadenken, dat is eigenlijk best een logische gedachte. Zelf word je ook steeds wijzer en sterker. Dat zie je terug in je gezicht en je gedrag. Dat een tas samen met jou die weg bewandelt, heeft een zekere poëzie in zich. Als je weet op welke prachtige ambachtelijke wijze de tassen worden gemaakt, ga je dit nog meer voelen.

Burkely vintage business schoudertas

Een laptop, tablet of telefoon zijn moderne producten die je niet snel noemt in combinatie met het woord vintage. Dat is toch iets dat gedachten aan vervlogen tijden triggert. Maar Burkely combineert juist de chique sfeer van vroeger met de modernste toepassingen. Een Burkely vintage business schoudertas is een creatie die schoonheid en functionaliteit combineert. Ideaal om je laptop in op te bergen of te gebruiken als je wat kleren en toiletgerei nodig hebt voor een dagenlange hutje op de hei sessie met werk. Vergeet ondertussen je prachtige Burkely portemonnee niet, voor als je de tas even niet bij de hand hebt.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden